19 februari 2016

Bouwen

Om het onroerend goed duurzaam in een goede gebruiksstaat te houden is onderhoud zeer belangrijk. Preventief kan dit vele ergernissen voorkomen. Ook een energiezuiniger gebruik kan een rol spelen bij het onderhoud. Denk hierbij aan het vervangen van uw enkelglas ramen of het isoleren van uw dak.

Verbouw is zonder twijfel de meest veelzijdige activiteit die Aannemersbedrijf van Diermen uitvoert. Verbouw komt voor in alle soorten en maten, denk hierbij aan het vervangen van een raamkozijn, het plaatsen van badkamers en keukens, zolderverbouwingen, plafonds vervangen en ga zo maar door. Het spreekt voor zich dat een dergelijk veelzijdig werk veel expertise en vakmanschap vereist. Aannemersbedrijf van Diermen is in de afgelopen jaren altijd een betrouwbare partner gebleken op het gebied van verbouwingen. U vindt op deze site enkele voorbeelden van werken die we gerealiseerd hebben (of die we op dit moment nog aan het realiseren zijn).
Een woning moet een veilige en sfeervolle omgeving zijn voor de klant die hier veel waarde aan hecht. Aannemersbedrijf Van Diermen realiseert zich dit en overlegd daarom altijd nauw met de klant om ervoor te zorgen dat alle uitvoerbare wensen bewerkstelligd worden.

Dankzij Jarno’s fijne gevoel voor het timmervakmanschap heeft hij ook de mogelijkheid om voor u allerlei maatwerk af te leveren voor uw interieur. Denk hierbij aan boekenkasten, kledingkasten en radiator-omtimmeringen. De foto’s onder projecten laten u zien welke capaciteiten Jarno bezit.