19 februari 2016

Bedrijfsprofiel

Aannemersbedrijf Van Diermen bestaat sinds 2006 en is een zelfstandig allround bedrijf die zijn werkgebied vanuit ’t Gooi heeft uitgebreid naar in en rond Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Door zijn jarenlange kennis van het totale bouwproces in al haar facetten kan hij alle wensen van de klant realiseren.

Het hebben van één aanspreekpunt en de flexibiliteit is voor de klant zeer praktisch bij zowel kleine als grote projecten. Door de korte communicatielijnen naar de vaste onderaannemers zorgt hij ervoor dat slagvaardig en snel op alle wensen en omstandigheden ingespeeld kan worden.

Jarno is zijn scholing begonnen aan de L.T.S. , gevolgd door de opleiding primaire en voortgezette timmerkracht. Vervolgens is hij gaan werken bij drie bouwbedrijven in de omgeving, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in ook het specialistische renovatie en interieurwerk. In de avonduren heeft hij zijn opleiding tot aannemer gevolgd. Om de kennis en ervaring te vergroten heeft hij daarna als uitvoerder bij een groot bouwbedrijf gewerkt die in geheel Nederland nieuwe huizen in allerlei maten en vormen bouwt. Na 12 jaar ervaring in de nieuwbouw, verbouw, renovatie, interieurwerken en uitvoering was de tijd rijp, zijn wens was altijd al een eigen bedrijf te starten en met deze bagage in zijn rugzak heeft hij de stap gezet om zijn eigen koers te varen.

U zult Jarno leren kennen als een jong en energiek persoon die maar één drijfveer heeft en dat is de klant achterlaten met een glimlach op het gezicht.

In de loop der tijd heeft het bedrijf duurzame contacten opgebouwd met zeer vakkundige onderaannemers die als zelfstandige het bedrijf ondersteunen op specialistische gebieden zoals:

– slopen
– loodgieterwerkzaamheden
– elektrawerkzaamheden
– tegelzetten
– schilderen
– metselen en voegen

Het Aannemersbedrijf maakt enkel gebruik van onderaannemers die allen hebben bewezen zeer goed werk te leveren en altijd voor het bedrijf klaar te staan.